Tjänster

Nyproduktioner – Vi har stor erfarenhet av uppförande av nya hus och byggnader. Det kan både vara arkitektritade eller prefabricerade hus.

Vi är gärna med från start! Med ett nära samarbete med både arkitekter och kvalitets – och kontrollansvariga kan vi vara med redan från idéstadiet av ditt nya husprojekt. Låt oss göra jobbet, vi har kompetenta samarbetspartners inom el och VVS och kan därför erbjuda dig totalentreprenad.

Trädgårdsanläggningar – Vi utför nyanläggningar samt delanläggningar av din trädgård. Vi hjälper dig med gräsmattor, stenläggning och byggnationer av terrasser utav olika material. Vi har goda samarbeten med lokala växtleverantörer och trädgårdsarkitekter.

Renoveringsarbete – Vi tar hand om ditt renoveringsobjekt. Allt från små till stora projekt. Badrum, kök, vindsutrymmen, tak, husgavlar, garage, dörrar och portar är bara några exempel. Hör av dig med ditt renoveringsprojekt så hjälper vi dig.

Grävarbeten – Vi har stor maskinpark med allt som behövs för utförande av gräv, schakt och transport. Vi erbjuder även lastbilväxlare med diverse flak och containers för uthyrning. Läs mer om vår maskinpark här.

Poolanläggning – Med lång erfarenhet och en rad projekt i ryggen kan du alltid lita på att vi anlägger din pool med högsta noggrannhet och kvalité. Vi har samarbete med de ledande poolleverantörerna och hjälper dig med valet av storlek, typ och tillbehör.